Meet the Stalkers

Είμαστε 4 γυναίκες τόσο διαφορετικές, που όμως μας ενώνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο: η αγάπη μας για το blog μας και η θέληση να μοιραστούμε tips για την περιποίηση, στυλιστικούς συνδυασμούς, ιδέες για μαγειρική και DIYs, σκέψεις για διάφορα θέματα και highlights από διάφορες εκδηλώσεις. Η καθεμία μας, έχει το δικό της δυνατό στοιχείο, το αγαπημένο της μέρος του blog, και όλες μαζί κάνουμε την πιο αυθεντική παρέα και ομάδα, τις Life Stalkers.

Mama Stalker, ή αλλιώς Γεωργία, είναι το πρώτο μέλος και η απαρχή των Life Stalkers. Πέρα από το ομώνυμο κανάλι στο Youtube, είναι μαμά ενός μικρού αγοριού, της αρέσει να μαγειρεύει και να βλέπει ρομαντικές ταινίες.

Χριστίνα, ή απλά η ψυχαναγκαστική της παρέας που στήνει πρόγραμμα και projects για το επόμενο εξάμηνο σε ένα απόγευμα. Είναι γατό-μάνα και φανατική plants- person, nerdy σε κάθε ευκαιρία και πτυχίο που θα βρεθεί μπροστά της, και λατρεύει να βλέπει Harry Potter.

Κλεοπάτρα, ή αλλιώς ο Βενιαμίν της παρέας, είναι η μικρή μας δεσποινίδα με την καλλιτεχνική φλέβα. Είναι φανατική βιβλιόφιλη, ζωγραφίζει και παίζει πιάνο, χορεύει και άλλοτε μαγειρεύει, ενώ το γονίδιο της φωτογένειας ήταν φανερό από τις πρώτες της φωτογραφήσεις.

Θεανώ, ή αλλιώς η φωτογράφος που κρύβεται πίσω από κάθε project μας. Είναι πολύ δημιουργική, με πρωτότυπες ιδέες κάθε φορά που χρειαζόμαστε κάτι καινούριο, αλλά και fashion icon, καθώς πέρα από την φωτογραφία και τον χορό, λατρεύει να δημιουργεί stylish συνδυασμούς αντικατοπτρίζοντας το ιδιαίτερο aesthetic της.

LATEST STORIES

Εγγραφή

Sign up for a weekly newsletter with the latest blog posts and exclusive content. In your inbox every Tuesday!

@life_stalkers

«Ποιο είναι το trend της εφηβειας που δε θα ξανατολμουσες ποτε;» Οι Life Stalkers απαντούν αυθόρμητα. #lifestalkersgr askthestalker@Mama Stalker @Theano Gkatsou

♬ πρωτότυπος ήχος – LifeStalkersgr